Vanaf woensdag 5 september 2018 van 17:15 tot 18:00 uur zullen de kabouters weer gaan trainen.

Gezien het grote aantal kabouters dat bij JVC traint is het mogelijk om als vader en/of moeder van een kabouter mee te helpen met trainen. Ervaring is niet vereist, wij werken graag met u samen om een zo leuk mogelijke training te verzorgen. Het is ook niet de bedoeling dat het een verplichting wordt, maar als er per training wat ouders zijn om te assisteren is dit voor ons zeer prettig. Heeft u interesse, laat het ons dan even weten! 

Stephanie Pothof Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. telefoon: 06-31041747

Wat is nu eigenlijk Kaboutervoetbal?

Kaboutervoetbal is bestemd voor kinderen van 4 en 5 jaar. Zij zijn nog niet speelgerechtigd om bij de KNVB wedstrijden te voetballen, maar kunnen bij onze vereniging terecht om leuke en gerichte trainingen te volgen welke passen bij hun leeftijdscategorie. De beginnende kneepjes van het voetbalspel zullen stap voor stap worden bijgebracht. Niet alleen spelenderwijs leren omgaan met de bal, maar ook goed omgaan met elkaar, zoals dat in een teamsport hoort.

Doelstellingen van het Kaboutervoetbal

Lichamelijke doelstelling
Het eerste doel is dat we de kinderen verschillende oefenvormen aanbieden waardoor ze bewust de beginselen van het bewegen beter aanleren en ontwikkelen (lopen,rennen,sprinten etc.).

Sociale doelstelling
Het tweede doel is dat het samenspelen wordt ontwikkeld door gerichte oefeningen en partijspelen te doen.

Sociaal/emotionele doelstelling
Het derde doel is om de kinderen op hun niveau aan te leren van respect naar anderen. Je doet het samen, samen spelen en samen sporten. We horen bij elkaar. Respect aanleren naar medespelers, trainers en leiders.

Beleidstechnische doelstelling
Het vierde doel is dat we door middel van het kaboutervoetbal een goede doorstroming krijgen van de kabouters naar de pupillen. Voor de vereniging is dit een ideale start om de jeugdopleiding binnen de pupillen in kwaliteit en kwantiteit verder uit de bouwen. De kabouters hebben dan een bepaalde basis gevormd met als gevolg dat de

Trainingen

De trainingen staat onder leiding van Stephanie Pothof.

Aanvang: Woensdag 17:15 uur
Einde: omstreeks 18:00 uur
Aanwezig: 17:00 uur in verband met voorbereiding op de oefeningen.
Afberichten: Uiterlijk dinsdag voor 19:00 uur middels een belletje naar Stephanie. 

Nieuwe leden

Voor nieuwe leden geldt dat 2x op proef aan de training mag worden deelgenomen. Hierna dient een lidmaatschapsformulier te worden ingevuld en krijgt uw kind een KNVB-nummer. De contributie bedraagt € 26,00.

Kleding

  • Voetbalschoenen met nopjes (of bij droog weer sportschoenen), korte broek, shirt, kousen of trainingspak, scheenbeschermers.

Als het buiten kouder wordt is het verplicht te trainen in een traningspak.

Verder

Als uw kind jarig is of is geweest, is het mogelijk om te trakteren. Dit kunt u van te voren aan ons doorgeven.

Voor het doorgeven van informatie en voor vragen kunt u terecht bij Stepahie Pothof. De training eindigt omstreeks 18:00 uur, waarna gezamelijk met de kabouters de gebruikte spelmaterialen worden opgeruimd. Uiteraard is het mogelijk om uw talent te bewonderen op het prachtige JVC complex. 

Heeft u vragen? stuur een mail naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Voetbalvereniging JVC
Wethouder W. de Boerstraat 4
1788 AT Julianadorp
Telefoon: 0223 641616
KvK 40634024

Wedstrijdsecretariaat:
Zaterdag: 0223-645929
Zondag: 06-23643603

In de weekenden kan het op de parkeerplaats van JVC erg vol zijn en is er niet voor iedereen plaats om de auto te parkeren. Als geparkeerd wordt op de Wethouder W. de Boerstraat geeft dit overlast voor de bewoners. Het is ook mogelijk dat u wordt bekeurd voor fout parkeren. Parkeren kan ook bij Dorpshuis Julianadorp. Het dorpshuis is op loopafstand van JVC. U kunt door de poort bij het C-veld zodat u niet om hoeft te lopen naar de hoofdingang. 

© 2019 Voetbalvereniging JVC

Met elkaar voor elkaar!