Kantine vrijwilligers gezocht

Beste leden van JVC,

Zoals jullie weten zijn we altijd op zoek naar kantine vrijwilligers. Vind je het niet erg om op een zaterdag of een zondag een aantal uurtjes in de kantine te staan stuur dan snel een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Het mooiste zou zijn als je ook meteen een kantine maatje erbij zoekt zodat jullie meteen een koppeltje kunnen zijn in de kantine.

Wat houdt het nou eigenlijk in kantine vrijwilliger: op een zaterdag of een zondag een ochtend of een middag achter de bar staan. Tevens sta je ook in de keuken, kan niet moeilijk zijn, een patatje of een tosti maken.

Dus meld je nu aan, alvast bedankt!

Beste sportkantine Noord Holland

Met passie, inzet en vooral veel plezier is onze kantine door Heineken uitgeroepen tot de beste sportkantine van Noord Holland. Echt iets om trots op te zijn en een bekroning op de verbouwing. Hulde aan alle betrokkenen!


 

Voetbalvereniging JVC
Wethouder W. de Boerstraat 4
1788 AT Julianadorp
Telefoon: 0223 641616
KvK 40634024

Wedstrijdsecretariaat:
Zaterdag: 0223-645929
Zondag: 06-23643603

In de weekenden kan het op de parkeerplaats van JVC erg vol zijn en is er niet voor iedereen plaats om de auto te parkeren. Als geparkeerd wordt op de Wethouder W. de Boerstraat geeft dit overlast voor de bewoners. Het is ook mogelijk dat u wordt bekeurd voor fout parkeren. Parkeren kan ook bij Dorpshuis Julianadorp. Het dorpshuis is op loopafstand van JVC. U kunt door de poort bij het C-veld zodat u niet om hoeft te lopen naar de hoofdingang. 

© 2019 Voetbalvereniging JVC

Met elkaar voor elkaar!