Uw hulp is altijd welkom!

Geen enkele vereniging kan zonder steun van vrijwilligers. Ook JVC niet. Daarom is een uurtje van uw tijd al zeer welkom.

  • Kantine-, keukenmedewerkers
  • Medewerkers toernooi commissie
  • Medewerker materialen
  • Co√∂rdinator terreindiensten
  • Trainers diverse teams
  • Begeleiders diverse teams
  • (Jeugd)scheidsrechters
  • Grensrechters
  • Spelbegeleiders nieuwe pupillenvoetbal
  • Trainer kaboutervoetbal seizoen 2018-2019

Dit is een kleine greep uit de vele werkzaamheden die bij JVC worden gedaan.

Wilt u wat doen voor de vereniging? Kom langs en meld u aan! Wij hebben een leuke groep medewerkers waarin u zich zeker thuis zult voelen.

Het bestuur


Uitgereikte JVC pluimenUitgereikte JVC pluimen


Vrijwillig vrijwilliger worden

Vrijwilligerswerk wordt steeds belangrijker in onze samenleving. Heel wat mensen maken zich verdienstelijk met de zorg voor een ander. Dit kan op verschillende manieren en in verschillende vormen.

De vorm die bij JVC het meest voorkomt is kosteloos vrije tijd investeren. De een besteed hieraan wat meer tijd dan de andere, maar allen zijn even welkom en gewaardeerd. 

Bij JVC zijn we gezegend met heel veel vrijwilligers maar we kunnen er altijd een paar extra handjes gebruiken. U kent vast de uitspraak: vele handen maken licht werk en dat is zeker waar en het voorkomt overbelasting. Als u een beetje tijd kunt en wilt vrijmaken voor het goede doel: onze eigen Julianadorpers ondersteunen, geeft u zich dan op als vrijwilliger. 

Het maakt niet uit waar u goed in bent er is altijd iets te doen wat zeer op prijs wordt gesteld en wat u een goed en bevredigend gevoel zal geven. We willen graag iedereen (leden en bezoekers) die bij JVC komen die aandacht geven die bij een goed gastheer hoort. JVC is een grote vereniging met een heel hoge drang om Iedereen van dienst zijn en dat kost tijd, veel tijd. We zijn op de goede weg om er een gezellige club van te maken en hebben de laatste jaren grote stappen vooruit gemaakt met de hulp van de vele vrijwilligers.

Vrijwilligerswerk is echter niet vrijblijvend. Zeker in deze tijd zijn ze onmisbaar en onbetaalbaar, dus vergeet niet onze vrijwilligers te belonen voor zijn of haar vrijwillige verplichtingen met een simpel dankjewel.

Wat kunt u nog meer doen om JVC te steunen? Lees het hier!

Voetbalvereniging JVC
Wethouder W. de Boerstraat 4
1788 AT Julianadorp
Telefoon: 0223 641616
KvK 40634024

Wedstrijdsecretariaat:
Zaterdag: 0223-645929
Zondag: 06-23643603

In de weekenden kan het op de parkeerplaats van JVC erg vol zijn en is er niet voor iedereen plaats om de auto te parkeren. Als geparkeerd wordt op de Wethouder W. de Boerstraat geeft dit overlast voor de bewoners. Het is ook mogelijk dat u wordt bekeurd voor fout parkeren. Parkeren kan ook bij Dorpshuis Julianadorp. Het dorpshuis is op loopafstand van JVC. U kunt door de poort bij het C-veld zodat u niet om hoeft te lopen naar de hoofdingang. 

© 2019 Voetbalvereniging JVC

Met elkaar voor elkaar!