Steun JVC

Waarom JVC steunen?

Er zijn genoeg redenen om JVC te steunen. Zoals alle verenigingen in Nederland heeft ook JVC te maken met verminderde subsidies en hoge kosten. Toch willen wij voor onze leden zoveel mogelijk doen, zodat zij zo plezierig mogelijk hun sport bij ons kunnen beleven. Het mag duidelijk zijn dat het geheel veel kosten met zich meebrengt.

Hieronder leest u op welke manieren u ons kan steunen. 
Hebt u vragen, stuur een mail naar onze Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. De secretaris zal ervoor zorgen dat uw vraag bij de juiste personen terecht komt. 

Uw steun is meer dan welkom!

Word donateur!

Wanneer u JVC een warm hart toedraagt maar zelf niet actief kan of wilt sporten, bestaat de mogelijkheid om donateur te worden.

Voor € 17,50 bent u al donateur van JVC. Hiermee steunt u diverse activiteiten binnen de vereniging.

Donateur worden? Stuur een mail naar de penningmeester.

Word lid van de Vrienden van JVC!

Vrienden van JVC steunt ons met financiele middelen om het voor alle jeugdleden en senioren aantrekkelijk te maken en te houden voor JVC te kiezen.

Meer informatie? Bezoek de pagina Vrienden van JVC.

Word sponsor van JVC!

Doe mee aan acties!

JVC doet mee aan door derden georganiseerde acties die verenigingen steunen. Zo genereren wij extra inkomsten.

 Over lopende acties wordt u altijd geínformeerd via de website.

Word vrijwilliger!

Ondanks de vele vrijwilligers die JVC heeft is er altijd voor ruimte voor mensen die iets willen doen voor onze vereniging. Uw hulp wordt zeer op prijs gesteld!

Meer informatie? Bezoek de pagina Vrijwilligers.

Koop fanartikelen

U kunt fanartikelen aanschaffen. Zo laat u zien JVC een warm hart toe te dragen. De artikelen zijn verkrijgbaar in de kantine. 

 

Voetbalvereniging JVC
Wethouder W. de Boerstraat 4
1788 AT Julianadorp
Telefoon: 0223 641616
KvK 40634024

Wedstrijdsecretariaat:
Zaterdag: 0223-645929
Zondag: 06-23643603

In de weekenden kan het op de parkeerplaats van JVC erg vol zijn en is er niet voor iedereen plaats om de auto te parkeren. Als geparkeerd wordt op de Wethouder W. de Boerstraat geeft dit overlast voor de bewoners. Het is ook mogelijk dat u wordt bekeurd voor fout parkeren. Parkeren kan ook bij Dorpshuis Julianadorp. Het dorpshuis is op loopafstand van JVC. U kunt door de poort bij het C-veld zodat u niet om hoeft te lopen naar de hoofdingang. 

© 2019 Voetbalvereniging JVC

Met elkaar voor elkaar!