Jan Wolthuis

Jan Wolthuis

 

Om onze kanjers in het zonnetje te zetten willen wij graag via onze website deze mensen de aandacht geven die zij verdienen. Dat wij als JVC erg blij zijn met onze vrijwilligers steken wij dan ook niet onder stoelen of banken.

Op 23 februari 2013 is de JVC Pluim uitgereikt aan Jan Wolthuis.

Als blijk van waardering voor zijn grote inzet voor JVC is Jan met een bos bloemen in het zonnetje gezet. Met name voor zijn jarenlange inzet als vrijwilliger in het wedstrijdsecretariaat op zaterdag en als co√∂rdinator en begeleider van de scheidsrechters. Jan is lid van de toernooicommissie en tegenwoordig ook beheerder van de 123-inkt.nl kleding. De positieve inzet van Jan is niet onopgemerkt gebleven bij de Jeugdcommissie.

Jan, deze inzet en je bereidwilligheid en enthousiasme maken je tot een fantastische vrijwilliger. Je bent een voorbeeld en een motivatie voor anderen.

Hartelijk dank hiervoor.

Het bestuur
Voetbalvereniging JVC
Wethouder W. de Boerstraat 4
1788 AT Julianadorp
Telefoon: 0223 641616
KvK 40634024

Wedstrijdsecretariaat:
Zaterdag: 0223-645929
Zondag: 06-23643603

In de weekenden kan het op de parkeerplaats van JVC erg vol zijn en is er niet voor iedereen plaats om de auto te parkeren. Als geparkeerd wordt op de Wethouder W. de Boerstraat geeft dit overlast voor de bewoners. Het is ook mogelijk dat u wordt bekeurd voor fout parkeren. Parkeren kan ook bij Dorpshuis Julianadorp. Het dorpshuis is op loopafstand van JVC. U kunt door de poort bij het C-veld zodat u niet om hoeft te lopen naar de hoofdingang. 

© 2019 Voetbalvereniging JVC

Met elkaar voor elkaar!