Niels Gödden en Regina Travaille

Om onze vrijwilligers in het zonnetje te zetten, willen we graag via onze site deze kanjers de aandacht geven die ze verdienen. Dat we als JVC erg blij zijn met onze vrijwilligers steken we dan ook niet onder stoelen of banken.

De JVC Pluim is aan Niels en Regina uitgereikt op 7 juni op de laatste training van het seizoen 2012-2013.

Als blijk van waardering voor hun grote inzet voor JVC zijn Niels en Regina met een bos bloemen in het zonnetje gezet door voorzitter Frits Izaksson.

Met name voor hun inzet bij de kabouters (30 aankomende talenten) op vrijdagmiddag is een lust voor het oog. De leuke en energieke manier van omgaan met deze leeftijdsgroep van Niels en Regina zijn niet onopgemerkt gebleven bij andere vrijwilligers en ouders. Niels en Regina, deze inzet, bereidwilligheid en enthousiasme maken jullie tot fantastische vrijwilligers. Jullie zijn een voorbeeld en motiverend voor anderen.

Hartelijk dank hiervoor.

Voetbalvereniging JVC
Wethouder W. de Boerstraat 4
1788 AT Julianadorp
Telefoon: 0223 641616
KvK 40634024

Wedstrijdsecretariaat:
Zaterdag: 0223-645929
Zondag: 06-23643603

In de weekenden kan het op de parkeerplaats van JVC erg vol zijn en is er niet voor iedereen plaats om de auto te parkeren. Als geparkeerd wordt op de Wethouder W. de Boerstraat geeft dit overlast voor de bewoners. Het is ook mogelijk dat u wordt bekeurd voor fout parkeren. Parkeren kan ook bij Dorpshuis Julianadorp. Het dorpshuis is op loopafstand van JVC. U kunt door de poort bij het C-veld zodat u niet om hoeft te lopen naar de hoofdingang. 

© 2019 Voetbalvereniging JVC

Met elkaar voor elkaar!