Yvonne Voeten

Gerrit Lammerts

Om onze kanjers in het zonnetje te zetten willen we graag via onze site deze mensen aandacht geven die ze verdienen. Dat we als JVC erg blij zijn steken we dan ook niet onder stoelen of banken.

De JVC Pluim is aan Yvonne uitgereikt op 27 april 2015.

Als blijk van waardering voor haar grote inzet voor JVC is Yvonne met een bos bloemen in het zonnetje gezet. In het bijzonder voor haar jarenlange inzet als vrijwilliger in de kantine. Yvonne is iemand die enorm veel inzet heeft en overal waar nodig bijspringt en de gaten dichtloopt. De positieve inzet van Yvonne is niet onopgemerkt gebleven bij de kantinecommissie.

Yvonne, deze inzet, bereidwilligheid en enthousiasme maken je tot een fantastische vrijwilliger. Je bent een voorbeeld en een motivatie voor anderen.

Hartelijk dank hiervoor.

Het bestuur
Voetbalvereniging JVC
Wethouder W. de Boerstraat 4
1788 AT Julianadorp
Telefoon: 0223 641616
KvK 40634024

Wedstrijdsecretariaat:
Zaterdag: 0223-645929
Zondag: 06-23643603

In de weekenden kan het op de parkeerplaats van JVC erg vol zijn en is er niet voor iedereen plaats om de auto te parkeren. Als geparkeerd wordt op de Wethouder W. de Boerstraat geeft dit overlast voor de bewoners. Het is ook mogelijk dat u wordt bekeurd voor fout parkeren. Parkeren kan ook bij Dorpshuis Julianadorp. Het dorpshuis is op loopafstand van JVC. U kunt door de poort bij het C-veld zodat u niet om hoeft te lopen naar de hoofdingang. 

© 2019 Voetbalvereniging JVC

Met elkaar voor elkaar!