Bootkaarten

Indien een team van JVC een uitwedstrijd op Texel moet spelen kunnen zij gebruik maken van de zogenaamde 'bootkaarten' voor de overtocht met de TESO.
Een bootkaart is een 5-ritten pas waarmee een auto met inzittenden een overtocht kan maken.

Er kan maar voor 1 auto per kaart worden betaald voor een overtocht, daarom zijn er vier sets met elk 4 kaarten in gebruik bij JVC.

Voor een 7-tal krijgt het team de beschikking over drie bootkaarten en voor een 11-tal krijgt het team de beschikking over vier bootkaarten.
De kaarten worden door JVC verstrekt aan de coach/leider van het team. Indien u bootkaarten nodig heeft, dient de coach/begeleider tijdig contact op te nemen met de wedstrijdsecretaris Jan Wolthuis.

Dit kan (bij voorkeur) per e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefonisch: 0223 645929.
De kaarten kunnen dan op zaterdagochtend in het wedstrijdsecretariaat worden opgehaald.

Na het gebruik op een zaterdag dienen de bootkaarten dezelfde dag te worden ingeleverd (i.v.m. mogelijk gebruik op de zondag). De teams die de bootkaarten op de zondag hebben leveren deze uiterlijk op maandag in. Indien mogelijk kan er een afspraak worden gemaakt met een ander tijdstip / locatie om de kaarten in te leveren.

Let op! De bootkaarten staan NIET op kenteken dus u dient de TESO lokketten te nemen waarbij er na afgeven aan het loket de pas wordt afgeboekt!

Voetbalvereniging JVC
Wethouder W. de Boerstraat 4
1788 AT Julianadorp
Telefoon: 0223 641616
KvK 40634024

Wedstrijdsecretariaat:
Zaterdag: 0223-645929
Zondag: 06-23643603

In de weekenden kan het op de parkeerplaats van JVC erg vol zijn en is er niet voor iedereen plaats om de auto te parkeren. Als geparkeerd wordt op de Wethouder W. de Boerstraat geeft dit overlast voor de bewoners. Het is ook mogelijk dat u wordt bekeurd voor fout parkeren. Parkeren kan ook bij Dorpshuis Julianadorp. Het dorpshuis is op loopafstand van JVC. U kunt door de poort bij het C-veld zodat u niet om hoeft te lopen naar de hoofdingang. 

© 2019 Voetbalvereniging JVC

Met elkaar voor elkaar!