Zaalvoetbal

Zaalvoetbal is de grootste teamzaalsport van Nederland. Maar liefst 330.000 Nederlanders voetballen wel eens in de zaal.

Het spel is vlotter en dynamischer

Bij zaalvoetbal wordt er vijf tegen vijf gespeeld op een klein speelveld. Hierdoor is het spel vlotter en dynamischer dan bij veldvoetbal. Zaalvoetballers zijn het er over eens: het is een fysiek uitdagende sport. De regels van het zaalvoetbal zijn anders dan op het veld. Door de strengere regels en de omstandigheden waarin men speelt, komt het in de zaal aan op tactisch vernuft en technische vaardigheden.

EN NU NAAR JVC

Al jarenlang speelt JVC met een aantal teams in de competitie van de HZVO, maar sinds het seizoen 2016/2017 zijn er ook een aantal jeugdteams en zelfs een herenteam actief in de KNVB competitie. De zaalvoetbalcommissie is erg actief en organiseert ook intense trainingen. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Voetbalvereniging JVC
Wethouder W. de Boerstraat 4
1788 AT Julianadorp
Telefoon: 0223 641616
KvK 40634024

Wedstrijdsecretariaat:
Zaterdag: 0223-645929
Zondag: 06-23643603

In de weekenden kan het op de parkeerplaats van JVC erg vol zijn en is er niet voor iedereen plaats om de auto te parkeren. Als geparkeerd wordt op de Wethouder W. de Boerstraat geeft dit overlast voor de bewoners. Het is ook mogelijk dat u wordt bekeurd voor fout parkeren. Parkeren kan ook bij Dorpshuis Julianadorp. Het dorpshuis is op loopafstand van JVC. U kunt door de poort bij het C-veld zodat u niet om hoeft te lopen naar de hoofdingang. 

© 2019 Voetbalvereniging JVC

Met elkaar voor elkaar!