Veldvoetbal

Veldvoetbal is de bekendste en meest beoefende voetbalvorm. Het is populair bij jong en oud en bij spelers van alle niveaus. Wekelijks zetten meer dan een miljoen mensen hun noppen in het mooie groene gras van een veld bij hen in de buurt.

Er zijn competities en bekertoernooien voor iedereen

Voor de allerjongsten op halve veldjes tot de profs in de grote stadions. Van ambitieuze tienermeisjes tot fanatieke veteranen. Voor elke leeftijd, elk geslacht en elke afkomst.

JVC is de club in de regio om lid te worden en te gaan voetballen. We zijn een resultaatgerichte instelling met aandacht voor het familie- en/of dorpsgevoel. Voor onze selectieteams betekent dit dat prestatie voorop staat en dat op een zo hoog mogelijk niveau gespeeld moet worden. 

Voor de overige teams staat plezier in het voetbal op een voor hen passend niveau voorop. Onze vereniging is een over de gehele linie goed geleide organisatie die professionaliteit uitstraalt.

JVC bindt haar leden door een goede opleiding en een aantrekkelijk verenigingsleven dat gekenmerkt wordt door de slogan “Met elkaar en voor elkaar”. Inzet, vakmanschap, prestatie, spelplezier en sportief gedrag dienen daarbij samen te gaan met een goede sfeer en harmonie.  

Voorwaarden hierbij zijn: de juiste mensen op de juiste plek, het hebben en onderhouden van een financieel gezonde organisatie, een positief imago, het open blijven staan voor de wereld om ons heen en het hebben van goede relaties met belanghebbende partijen. 

Onze vereniging met ruim 650 leden is gevestigd in Julianadorp, een gemeenschap met ruim 17.000 inwoners.

Voetbalvereniging JVC
Wethouder W. de Boerstraat 4
1788 AT Julianadorp
Telefoon: 0223 641616
KvK 40634024

Wedstrijdsecretariaat:
Zaterdag: 0223-645929
Zondag: 06-23643603

In de weekenden kan het op de parkeerplaats van JVC erg vol zijn en is er niet voor iedereen plaats om de auto te parkeren. Als geparkeerd wordt op de Wethouder W. de Boerstraat geeft dit overlast voor de bewoners. Het is ook mogelijk dat u wordt bekeurd voor fout parkeren. Parkeren kan ook bij Dorpshuis Julianadorp. Het dorpshuis is op loopafstand van JVC. U kunt door de poort bij het C-veld zodat u niet om hoeft te lopen naar de hoofdingang. 

© 2019 Voetbalvereniging JVC

Met elkaar voor elkaar!